Váš nákupný košík je prázdny!

Jaromí Iginla zavesil na svoje korčule

31/07/2018 0
Etter en lang karriere har tidligere Bruins vinger Jarome Iginla pensjonert seg. Den 22 år gamle veteranen vil gå ned som en av de beste spillerne til å aldri vinne en Stanley Cup.
 
Jarome Arthur-Leigh Adekunle Tig Junior Elvis Iginla vil aldri spille i NHL igjen. Den 30. juli kommer Jarome Iginla tilbake til Calgary og går på pensjon som medlem av Calgary Flames. Iginla hadde en kopp kaffe med Boston Bruins nær slutten av karrieren da han desperat forsøkte å vinne en Stanley Cup. Dessverre var legen ikke i stand til å oppnå det felles målet for alle hockeyspillere.
 
Iginla tilbrakte 16 år i Calgary. Han var ansiktet på franchisen, men ble dessverre aldri skilt fra en legitim Stanley Cup-konkurrent. Som Iginla alderen visste han at han måtte forlate Calgary hvis han ønsket å vinne.
 
Boston Bruins og Pittsburgh Penguins konkurrerte om målskytten, og Iginla endte opp med å gå til pingviner. I en fantastisk turnering beseiret Bruins pingvinerne i Eastern Conference Finals. Bruins endte med å miste i Stanley Cup-finalen, men Iginla innså at han kunne vinne i Boston. Så signerte han med Bruins den følgende sesongen.
 
Iginla fortsatte å spille i playoffs. Han racked opp 5 mål og 2 assists. Dessverre ble Bruins eliminert i 2. runde av playoffs av Montreal Canadiens....